Η Datagr ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 και ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την μηχανογράφηση σημείων εντατικής λιανικής. Συνεργάζεται με κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες όπως η SOFTONE και RBS Α.Ε για την επίτευξη των στόχων της.

Η Datagr επενδύει στην τεχνογνωσία και όλοι της οι συνεργάτες είναι εξειδικευμένοι στον τομέα εντατικής λιανικής και μηχανογράφησης τόσο με το λογισμικό SOFT1 ERP όσο και με το λογισμικό SRS της Singular Logic.

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας, με όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας επιχειρηματίας, σε όλους τους κλάδους της Ελληνικής αγοράς.

Έτσι τα εργαλεία που δημιουργούμε καθηστώνται προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων, έστω και μέσα από το κόστος μηχανογράφησής τους.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της εταιρείας συγκαταλέγονται και κορυφαίοι αναλυτές - προγραμματιστές, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους, διαμορφώνουν το περιβάλλον του λογισμικού SOFT1 σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο παραγωγής των ειδικών απαιτήσεων των πελατών μας και ταυτόχρονα καθιστώντας εντελώς αυτόνομη την εταιρεία μας.

Με την άμεση υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνουμε, την χαμηλή (ρεαλιστική) τιμή των υπηρεσιών μας, αλλά και το Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας καταφέραμε να γίνουμε leader στον τομέα της μηχανογράφησης εντατικής λιανικής στην Ελληνική αγορά.